Kulim

Travel and Living

  • Iklan

    Akan Datang
  • KUIH RAYA untuk TEMPAHAN

    KUIH RAYA untuk TEMPAHAN by AlexAndro

    Sila Contact Hisham 0194567257 | Kawasan Kulim, Perlis & Pulau Pinang.

  • Pokok Kulim

    Pokok Kulim

assalammualaikum n salam sejahtera

Posted by alexandro3465 on June 19, 2012

aku nak merapu sikit malam-malam ni, lagipun aku sakit perut x ley tido.utk pengetahuan semua, kulim sekarang dah semakin maju, kenderaan di jalanan semua dah banyak, kadang-kadang nak lintas jalan pun susah.semenjak dua tiga empat lima menjak ni, kulim begitu cepat membangun, ada giant, tesco, mcd(ni feveret aku ni), old town dan macam-macam lagi(nak tulis semua ada sedikit kepenatan la)….kalu bab nak makan cukup senang, kedai makan berlambak-lambak…lapaq je don’t worry…nak senang nasik kandaq la..huhuhu…lagi satu..harga rumah kat kulim ni pun dah semakin naik, kalu nak beli rumah beli la cepat-cepat…nanti makin mahal….ok…nak citer ape lagi yer…xder ape kot…sambung lain kali la…adios

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: