Kulim

Travel and Living

  • Iklan

    Akan Datang
  • KUIH RAYA untuk TEMPAHAN

    KUIH RAYA untuk TEMPAHAN by AlexAndro

    Sila Contact Hisham 0194567257 | Kawasan Kulim, Perlis & Pulau Pinang.

  • Pokok Kulim

    Pokok Kulim

Satay House….nyam…nyam..nyam…

Posted by alexandro3465 on July 15, 2011

makan..makan…makan…..tu je la keja gua….ish.ish…cmna la gua nak slim….:)

ok…kat sini gua nak shared sikit la ngan lu org semua…petang tadi gua ngan wife gua makan kat satay house kulim(taman manggis kelang lama)..kira lama gak la gua tak makan kat sini..fuhh!!!meletop beb….tambah kolestrol lam badan gua….heheheh….sesaper yg nk try ley la g cari satay house ni yer….opps..fyi…bukan satay jer ader kat sini…mcm2 lagi ader….order jer……..hehehhe

nama kedai : satay house

lokasi : taman manggis kelang lama kulim kedah(kat kulim ada 2 cawangan n penang 1 cawangan baru dibuka)

biz hours : 3pm-12pm

sumber: http://www.facebook.com/people/Satay-House-Kulim/100002157073518?sk=wall

PETA LOKASI – SATAY HOUSE

 

One Response to “Satay House….nyam…nyam..nyam…”

  1. Mantap….
    Kena go cari ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: